Før kampen


Marthe Henriksen, Helge Ljosland, Ragne Hammer Kovsand, Per Ramberg, Berit Gulbrandsen og Oddvar Thorsen ønsker velkommen til "Før Kampen" med nystekte vafler.

Arrangementet har følgende innhold: En representant fra Sandefjord Fotball kommer og gir oss siste nytt fra klubben og dagens lagoppstilling. Ofte har vi en gjest som er knyttet til det laget som skal møte SF. Kunstnerisk innslag sang/musikk. Salg av kaffe og  nystekte vafler.

Dette er en uhøytidelig og trivelig samling som blir satt pris på. I årenes løp har vi hatt besøk av mange interessante representanter knyttet til det gjestende lag og gode musikere og sangere.

En arbeidsgruppe holder dette i gang, den består av: Ragne Hammer Kovsand, Ivar Bjune, Helge Ljosland, Per Ramberg, Øystein Ulsnæs, Stian Tveit og Oddvar Thorsen. I tillegg er det noen som trofast stiller opp og sørger for nystekte vafler.

Følgende datoer for "Før Kampen" fram mot sommeren er fastsatt: 31. mars hjemmekamp mot KFUM Oslo. Besøk av Esten O. Sæther (sportsjournalist i Dagbladet og tidligere trener for KFUM). Jan Fredrik Bjørntvedt kommer fra SF. Vafler og kaffe samt musikkinslag.  

Tilbake